Cemacon Website Design

Client: Cemacon
Servicii: Design website, design iconuri
Vezi websiteul

Clientul

Cemacon este o companie cu un istoric de peste 50 de ani ce opereaza 3 fabrici, dintre care cea mai mare si moderna capacitate de producție a blocurilor ceramice si cea mai mare capacitate de producție de buiandrugi din România, fiind astfel liderul pieței de blocuri ceramice din Transilvania.

Au propus să revoluționeze industria materialelor de construcții din Romania și au dezvoltat gama Evoceramic VB, blocuri ceramice cu vată bazaltică integrată ce asigura confortul termic al locuinței fara a mai fi necesar sistemul extern de izolatie termică.

Cemacon website

Brief

Clientul dorea sa ducem la un alt nivel experienta pe care o are un client atunci cand interactioneaza cu brand-ul si website-ul prin design, intuitivitate si “customer experience” sa reflecte intocmai pozitionarea de brand inovator a Cemacon. Asteptarile noastre din zona de design sunt: ca platforma sa fie curata, navigare simpla, clara si intuitiva, fonturi subtiri, mesaje scoase in evidenta cu fonturi mari si imagini foarte mari.

Websiteul are ca obiective:

  1. prezentarea companiei si a produselor
  2. instrument de lucru pentru specialisti in constructii, distrubuitori, angajati si clientul final prin fise tehnice, informatii si instrumente
  3. employer branding
  4. sa convinga clientul final ca el sa ceara produsul la distribuitori, arhitecti sau constructori.
Cemacon website

Procesul

Dupa o documentare temeinica in randul competitorilor si a altor siteuri cu continut similar am trcut la realizare structurii websiteului si ordonarea continutului pe pagini. Am continuat cu stabilirea cromaticii siteului in armonie cu brandul si alegerea fonturilor pentru propunerile de design. In acord cu dorinta clientului am continuat extinderea designului pe toate paginile siteului de la desktop la mobil.

Cemacon website

Rezultatul

32 de pagini cu design distinct si 12 translatari pentru mobil cu un design echilibrat orientat catre utilizator accentuand produsul si avantajele pe care le aduce. Designul cuprinde pe langa prezentarile de produse un set dedicate de iconuri, formulare dedicate, calculatoare de necesar, comparator de produse, cautare de distribuitori si arhitecti si galerii cu lucrari de referinta.

Cemacon website

Alte proiecte

Roxana Axini Website Design

Un website elegant, cu impact vizual puternic transpus printr-un design responsiv, echilibrat.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.