Catalog Crama Rătești

Client: Crama Rătești
Servicii: design catalog, DTP, ambalaj, etichete, identitate
Catalog Crama Rătești

Clientul

Crama Rătești este o cramă din nord vestul Transilvaniei, zonă cu o veche tradiție viticolă. Vinurile cramei obținute din platnații tinere sunt proaspete și aromate cu numeroase premii câștigate la concursurile internaționale.

Catalog Crama Rătești

Brief

Necesitatea unui catalog care să prezinte crama și vinurile s-a născut după finalizarea ambalajelor pentru principalele game produse de Crama Rătești.

Catalog Crama Rătești

Our Approach

Fiind cei care au construit brandul Crama Rătești de la început și cei care au elaborat toate ambalajele vinurilor abordarea noastră a fost de a continua organic linia de design concepută pentru etichete, cât și prezentarea ficărui produs într-o formă cât mai avantajoasă. Layoutul paginilor se mulează perfect după gamele de vinuri, împârțite după culoare (albe, roșii și rose). Imaginile alb negru care însoțesc vinurile pun în prim plan vinurile, cu forme de sticle deosebite combinate elegant cu etichete maiestuase.

Rezultatul

Catalogul de produse a Cramei Rătești este un produs deosebit, apreciat și foarte folosit de echipa de marketing și vânzări. Este pe măsura vinurile ca și calitate susținându-le vizual ușurând astfel introducerea gamei pe noi piețe.

Catalog Crama Rătești

Alte proiecte

Broșura Ecogarden

Broșura Ecogarden realizat de Dexign are un echilibru căutat între imagini, detalii și descrierea serviciilor, acompaniat de o sortare inteligentă a imaginilor reprezentative pentru fiecare secțiune.

Broșura Electroglobal

Broșura Electroglobal este una de referință care a impus stilul grafic propriu și altor materiale de comunicare.