Broșură Eco Garden

Client: Eco Garden Construct
Servicii: design broșură, DTP, carbranding, materiale tipărite

Clientul

Eco Garden Construct este o companie care se ocupă de amenajări spații verzi, grădini în Cluj și județele limitrofe din Transilvania, precum și în București, Londra și Milano. Se cupă de însămânțare gazon, montaj gazon rulou și lucrări în strânsă legatură cu producția de gazon din pepinierele importante din țară și străinătate.

Broșură Eco Garden

Brief

Reîmprospătarea broșurii de prezentare atât din punct de vedere grafic cât și a conținutului, expunerea favorabilă a serviciilor și prezentarea portofoliului de lucrări.

Broșură Eco Garden

Abordarea noastră

Prezentarea imaginilor extraordinare cu lucrări minunate de spații verzi pe suprafețe cât mai generoase, acompaniate de mici detalii sugestive a fost abordarea noastră principală.

Rezultatul

Broșura Eco Garden realizat de Dexign are un echilibru căutat între imagini, detalii și descrierea serviciilor, acompaniat de o sortare inteligentă a imaginilor reprezentative pentru fiecare secțiune. Este un material excelent de prezentare.

Broșură Eco Garden

Alte proiecte

Broșura Electroglobal

Broșura Electroglobal este una de referință care a impus stilul grafic propriu și altor materiale de comunicare.

Catalogul Cosmetic Plant Fusion

Catalogul Fusion este o experiență inedită, o introducere elaborată în lumea produselor din gama Fusion de la Cosmetic Plant.