Design Website Metabolic Balance

Client: Metabolic Balance
Servicii: design website, design landing page, design bannere online
Vezi websiteul

Clientul

Metabolic Balance este programul pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale conceput de medici și oameni de știință germani din domeniul nutriției. Programul este disponibil exclusiv sub îndrumarea medicilor-consilieri acreditați Metabolic Balance.

Metabolic Balance website

Brief

Fiind un brand cu franciză anumite elemente au fost furnizate de brandul umbrelă, dar fără un manual exact de branding lăsând astfel o libertate mai mare creației. În cadrul briefului clientul a stabilit o serie de cerințe obligatorii de respectat în realizarea sitelui. Cerințele pot fi rezumate după cum urmează:

  1. păstratea liniilor directoare din siteul umbrelă a companiei
  2. secțiune de consilieri, cu pagină de prezentare pentru fiecare și formular de contact individual
  3. posibilitatea de filtrare a consilierilor pe județe
  4. studii de caz și testimoniale clienți
  5. accesibilitate și de pe mobil.
Metabolic Balance website

Abordarea noastră

Având în vedere libertatea relativă oferită de franciză deschide o cale pentru anumite înbunătățiri în cea ce privește designul și layoutul. Propunerile noastre s-au materializat în websiteul actual.

Rezultatul

Un website bine structurat, ușor de întreținut cu o secțiune de articole foarte citite, care se comportă excelent și pe mobil. Oferă date importante despre consilieri și un mod facil de lua legătura cu consilierul cel mai apropiat sau cel cu care clientul rezonează cel mai bine.

Metabolic Balance website

Alte proiecte

Cemacon Website Design

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.