Design Website Roxana Axini

Client: Roxana Axini
Servicii: design website
Vezi websiteul

Clientul

Roxana Axini este un leadership coach cu experiență international. Însoțește liderii prin coaching individual și coaching de echipă în călătoria lor pentru dezvoltarea capacităților de conducere, management și relaționare.

Roxana Axini website

Brief

Proiectul expus în brief a fost crearea unui website complet de la concept la implementare și încărcare conținut cu creatie de logo inclus. Websiteul trebuie sa fie axat pe persoana Roxanei, să prezinte o secțiune de blog cu articole selectate, și să ofere posibilitate de chat online prin Messenger și WhatsApp.

Site-ul are ca scop:

  1. Prezentarea profesională a Roxanei;
  2. Spațiu de promovare a ideilor și a programelor dezvoltate;
  3. Modalitati de contact diverse;
Roxana Axini website

Procesul

După o documentare aprofundată de alte site-uri cu conținut similar, am început să lucrăm pe logo, să structurăm website-ul și să conturam direcțiile posibile de design. Odată cu aprobarea direcție am transpus designul ales într-o pagină web cu un CMS modern, ușor editabil și crearea funcționalităților dorite împreună cu încărcarea și aranjarea conținutului.

Roxana Axini website

Rezultatul

Un website elegant, cu impact vizual puternic transpus printr-un design responsiv, echilibrat. Paginile de articole sunt curate și minimaliste, punând accentul pe conținut. Formularul de contact împreună cu modulul de chat prezent peste tot facilitează contactarea Roxanei pentru întrebări.

Roxana Axini website

Alte proiecte

Cemacon Website Design

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.