Design Website Tectum Steel

Client: Tectum Steel
Servicii: identitate, design website, design iconuri
Vezi websiteul

Clientul

Tectum Steel este un specialist în domeniul acoperișurilor metalice cu o ofertă selectată de modele¬ de țiglă metalică și alte produse complementare în construcții precum siteme pluviale, ferestre de acoperiș, șipci gard, scări pentru pod, tablă cutată și tablă click.

Tectum Steel website home

Brief

Design de website cu o redesign de logo. Websiteul trebuie să prezinte produse de la producători diferiți, concurenți în domeniu, fără a favoritiza un brand anume și a prezenta o gamă mult mai largă de produse față de alți competitori online. Designul să fie orientat către client, cu oferte clare de preț și soluții ajutătoare sub forma de configurator de acoperiș. Categoriile de produse vor ave filtre pentru o căutare cât mai la obiect în funcție de caracteristicile produselor.

Prezentarea produselor în detaliu trebuie să cuprindă următoarele:

  1. prețuri afișate în funcție de grosimi și finisaje
  2. culori disponibile la fiecare finisaj
  3. tabel cu caracterisitici tehnice
  4. link catre fișa tehnica si configurator de acoperiș
  5. galerie cu proiecte realizate
  6. formular de cerere ofertă specifică.
Tectum Steel website

Procesul

Am început cu analiza competiției și a producătorilor împreună cu analiza briefului trecând printr-un proces de cristalizare a structurii, a modului de prezentare și cizelarea conținutului ținând cont de uzabilitate și punându-ne în postura de client pentru a identifica nevoia de informații pentru care este accesat websiteul. Am continuat prin structurarea elementelor pentru a găsi cea mai echilibrată ordonare a elementlor atât vizual cât și ca informație.

Tectum Steel website

Rezultatul

Un design structurat, organizat și ușor de înțeles care prezintă prdusele, serviciile și compania într-o manieră profesionistă. Logoul este perfect integrat într-un website responsive, curat și profesionist ajutat de iconuri create special pentru brand, cu culori bine definite și echilibrate pe toate paginiile.

Alte proiecte

Cemacon Website Design

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.