Design Website Vaping Facts

Client: IEVA
Servicii: design website
Vezi websiteul

Clientul

IEVA reprezintă companii de vaping deținute în mod independent și asociații comerciale naționale în procesele de elaborare a politicilor UE. Membrii lor nu sunt companii de tutun. Acestea sunt în primul rând întreprinderi mici sau mijlocii care îi ajută pe fumătorii care nu pot sau nu doresc să renunțe să facă alegeri mai bune prin reducerea riscurilor.

Brief

IEVA își dorea un site de informare și prezentare a vapatului atât pentru acționarii proprii cât și pentru diverse politicieni unde persoanele respective pot să se informeze repede și ușor despre ce este vapatul, legislația din spatele ei în Uniunea Erupeană, cât și date și demontări de mituri.

Vaping Facts website

Provocarea

Problema principală ridicată în expunerea capitolelor pe pagina principală și vizibilitatea lor în primul ecran. Prima idee a fost un slider care să prezinte capitolele, dar slideul tradițional nu expune conținutul/titlul fiecărui slide în parte pentru accesare directă. Soluția propusă de noi este un slider accordion unde capitolele sunt codate cromatic, vizibile tot timplul și accesibile direct prin click. Websiteul construit în 10 limbi europene complica și mai mult execuția, având în vedere folosirea caracterelor non-latine, ca alfabetul grec sau cel chirilic.

Rezultatul

Websiteul cu date despre vaping satisface cerințele inițiale, adună în prima fereastră cele 6 categorii de date importante, atât pe desktop cât și pe mobil. Designul rupe monotonia textelor explicative printr-un layout îndrăzneț, acompaniat de un bogat mediu vizual de imagini imagini explicative și de mood pentru o experiență cât mai plăcută în interacțiunea cu websiteul.

Vaping Facts website

Alte proiecte

Cemacon Website Design

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.