Despre Dexign

Suntem o firma de design din Cluj. Oferim servicii de design grafic de la logo-uri la site-uri web, de la materiale tipărite la bannere online, la branding auto și ilustrații. Fiecare dintre proiectele noastre se caracterizează prin creativitate și perseverență în a găsi calea cea mai potrivită și a obține cele mai bune rezultate.

Hai să facem lucruri grozave împreună

Abordarea noastră

Credem cu tărie că cea mai eficientă abordare este găsirea soluției optime pentru problemele date. Lumea este în continuă mișcare, într-o continuă schimbare, și cea ce funcționa ieri poate nu mai funcționează mâine. Aceste schimbări impun strategii noi, soluții noi, pentru fiecare proiect în parte, iar găsirea lor și armonizarea cu cerințele de bază ne ghidează în serviciile oferite.

Procesul

Facem design, design graphic si web design pentru a oferi gama intreaga de servicii de design necesare construirii unui brand. Etapizam fiecare project in doua, etapa de creatie cu propuneri de concepte si partea de implementare cu materializarea conceptului atat pentru mediul digital cat si pentru print.

Lucrările

Acordăm atenție detaliilor, ne cunoaștem bine domeniile și suntem loiali clienților noștri, oferindu-le cele mai bune soluții pentru provocările lor de proiectare. În orice afacere, o primă impresie bună este crucială și vă putem ajuta să o obțineți prin crearea de site-uri web, materiale promoționale online sau tipărite, ambalaje sau branding auto. Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să explorați studiile noastre de caz sau să răsfoiți proiectele noastre.