Servicii

Astăzi, consumatorii sunt conectați la mai multe mesaje de brand decât pot procesa. Căutarea constantă a brandurilor de succes este de a ieși în evidență într-un mediu aglomerat și de a crea recunoaștere instantanee a brandului.

Cuvintele vă pot duce doar până la un anumit punct în transmiterea personalității brandului. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o identitate vizuală aparte a brandului, care să creeaze o primă impresie puternică și să rămână în mintea oamenilor.

Hai să facem lucruri grozave împreună


Gama noastră de servicii acoperă următoarele domenii:

Identity

Branding / Logo

Puteți crește gradul de recunoaștere a mărcii și vă puteți îmbunătăți strategiile de marketing dacă aveți o marcă unică. Dexign oferă servicii profesionale de design grafic pentru a vă crea logo-ul unic pentru branding și comunicare. Acoperim atât modele de afaceri B2B, cât și B2C și generăm denumirea brandului, forma vizuală, asocieri de fonturi și culori pentru identitatea brandului. Susținem rebranding-ul pentru brandurile existente, îmbunătățire identității actuale sau crearea unei identități noi.

Webdesign

Web design

Dexign oferă design și dezvoltare web creativă pentru marca dvs. - site-uri web receptive, ușor de utilizat și rapide. Site-urile noastre web sunt create cu cod curat, un sistem de gestionare a conținutului ușor de utilizat și funcții prietenoase pentru motoarele de căutare. Serviciile noastre aduc rezultate care vă construiesc afacerea. Putem colabora cu dvs. pentru a proiecta un site web care să se potrivească personalizat mărcii dvs. Designul nostru receptiv înseamnă că se va flexa pentru a se potrivi dispozitivului pe care îl utilizează cel mai mult clienții potențiali. Toate site-urile noastre web sunt dezvoltate pe propriul nostru cadru, cu cele mai noi standarde web, platforme și tehnologii, pentru a asigura o rentabilitate rapidă a investiției. Echipa noastră va colabora cu dvs. pentru a vă oferi site-ul web de care aveți nevoie - și pentru a vă oferi ceea ce doriți.

Packaging

Ambalaje

Fiecare produs are nevoie de un ambalaj, fie ca o cutie ori eticheta. Fie că este prima dumneavoastră experiență cu ambalajul, fie că aveți deja propria linie de produse cu ambalaje aferente, suntem aici pentru a vă satisface nevoile. Dexign este specializat în grafic design pentru ambalaje care funcționează după specificațiile dumneavoastră și se aliniază stilului marcii. Livrăm fișiere pregătite pentru producție, cu atenție deplină la detalii. Vă putem extinde materialele din pachete cu foi de garanție, ghiduri și manuale de folosință, inserții, pungi, autocolante și broșuri.

Car branding

Car branding

După cum puteți vedea din lucrările prezentate suntem specialiști în proiectarea grafică de inscipționare auto. Avem experiență, capacitate creativă și abilitățile necesare pentru a oferi clienților noștri soluții complete de branding completate cu vehicule în branduite pentru o expunere cât mai extinsă a brandului.

Online banners

Bannere online

Echipa noastră de grafic designeri poate crea un bannere pentru comunicarea online și social media ghidând după strategia dumneavoastră de comunicare în perfectă armonie cu regulile brandului sau creând o linie aparte, unitară în cazul ăn care brandul dumneavoastră nu are o linie vizuală proprie. Putem realiza bannere unice, cu combinații de modele și tehnologii variate, care se vor potrivi perfect în campaniile dumneavoastră online. Bannerul vă va transmite mesajul la prima vedere într-un mod eficient, vizibil echilibrat, în conformitate cu brandul.

Pinted materials

Materiale tipărite

Dexign oferă designul pentru toată gama de materiale tipărite, de la flyere până la meshuri uriașe pe clădiri sau billboarduri. Experiența noastră vastă în domeniul materialelor tipărite vă asigură o transpunere fără probleme a desigului în print. Vă ajutăm cu găsirea formatelor oprime, cu layout și design orientat către brandul clientului respecând și completând lumea brandului cu o prezență palpabilă în lumea reală. Avem expertiză în a vă oferi design și producție pentru un catalog de produse, o broșură de prezentare, un flyer sau pliant, un raport, o carte, o mapă, un ad de presă, un banner stradal, un afiș, un poster, un mesh sau un banner de mare dimensiune.

3D Simulation

Simulări 3d

Orice produs are nevoie de prezentare pentru a pune în lumina calitățiile esențiale sau ambalajul extraordinar. Acest lucru poate fi mai greu cand produsul încă nu este finalziat sau ambalajul nu a fost produs. Soluția este simlarea 3d a produsului sau ambalajului pentru a putea fi prezentat în diferite medii. Dexign oferă simulări 3d pentru produse si ambalaje la o calitate superioară într-un timp relative scurt, din diferite unghiuri de vedere randate la rezoluții suficiente pentru comunicare în medii tipărite sau online.

Illustration

Ilustrații

Ilustrații personalizate apar peste tot, de la pictograme la bannere, videoclipuri sau cărți pentru copii. Site-urile web, revistele și produsele promoționale tipărite s-au schimbat pentru a se concentra mai mult pe designul lor și acum încorporează ilustrații personalizate. Oferim ilustrații la comandă pentru cărți pentru copii, evenimente, materiale de comunicare sau iconuri personalizate și aliniate cu un design anume. Tehnicile folosite sunt diverse și acoperă o gama largă de stiluri.