Ambalaje Biomedicus

Client: S&D Cosmetics
Servicii: Design ambalaje, simulări 3D

Clientul

Biomedicus este un brand dezvoltat de SD Cosmetics cu o gama de produse de insipație naturală, care expoatează propietățile medicale ale unor plante deosebite folosite tradițional în popor.

Biomedicus Packaging

Brief

Ambalajele existente erau învechite, șterse și fără un impact vizual. Sarcina noastră a fost de a schimba ambalajul, fără a interveni în cutii pentru a ține costurile de producție rezonabile, prin reinventarea etichetelor existente și aducerea produsului într-o zonă modernă, contemporană. Cosmetic Plant Fusion catalog

Procesul

Fiind vorba de un produs de nișă, cu o răspândire limitată cercetarea pieții s-a dovedit o sarcină complicat. Fără o concurență clară, fără un public țintă clar produsele asemănătoare oscilează între o abordare rudimentară și încercări limitate de a definii o gamă sau un trend. Importanța folosiri ilustrațiilor cu plantele din ingredientul principal a fost orientarea noastră primordială.

Rezultatul

Ambalajele din gama Biomedicus au acum definite o direcție vizuală clară, cu impact, ușor de recunoscut. Designul versatil este elegant aplicat întregii game folosind codificarea cromatică după ingrediente active și acompaniate de ilustrații cu plante mai puțin obișnuite care constituie principalul ingredient a produsului. Etichetele sleeve aduc o siguranță în plus prin sigilarea produsului.

Cosmetic Plant Fusion catalog

Alte proiecte

Ambalaj Dezinfectant Cosmetic Plant

Soluția noastră pentru un efect pregnant constă în folosirea spațiului vertical pentru denumire care îi conferă o vizibilitate crescută.

Ambalaj Antiacnee Cosmetic Plant

Singura ilustrație folosită pe ambalaje este cu ingredientul activ pus în evidență de spațiul neagtiv din jurul lor.