Catalog Fusion Cosmetic Plant

Client: Cosmetic Plant
Servicii: design catalog, DTP

Clientul

Fondată în 1991 la Cluj-Napoca, Cosmetic Plant, o companie de familie care a devenit unul dintre cei mai importanți producători români de cosmetice. Cu gama sa largă de produse de calitate inspirate de natură, câștigători ai mai multor premii internaționale, sprijină femeile, oferindu-le frumusețea și strălucirea pe care o merită.

Cosmetic Plant Fusion Catalog

Brief

Cerința Cosmetic Plant pentru acest proiect a fost crearea unui catalog de produse pentru gama de produse Fusion, cea mai sus poziționată gamă a lor. Catalogul trebuia să denote calitatea produselor și să ofere cât mai multe informații despre acestea. În plan grafic și structural cerințele se rezumau astfel:

  1. folosirea de imagini mari cu femei;
  2. prezentarea fiecărui produs cu descriere;
  3. categorisirea produselor pe pagini în funcție de caracteristici sau subcategorie;
  4. afișarea de puncte forte la fiecare produs.
Cosmetic Plant Fusion Catalog

Procesul

Propunerile de layout construite cu grijă după cerințele exigente din brief au dus la cristalizarea unei direcții grafice concrete și extinderea lui la întreaga gamă de produse. Căutări de durată imaginilor de folosit pe fiecare pagină au dus la propuneri de imagini care să rezoneze cu fiecare produs în sine pentru o armonie cromatică și vizuală. Editările și corecțiile făcute pe fiecare imagine în parte au fost necesare pentru un rezultat excepțional, fără cusur.

Rezultatul

Catalogul Fusion este o experiență inedită, o introducere elaborată în lumea produselor din gama Fusion de la Cosmetic Plant. Imaginile mari alese cu grijă sunt acompaniate de informații detailate despre fiecare produs, grupat în funcție de ingredientul activ, codat cromatic ca și ambalajele gamei.

Cosmetic Plant Fusion Catalog

Alte proiecte

Broșura Ecogarden

Broșura Ecogarden realizat de Dexign are un echilibru căutat între imagini, detalii și descrierea serviciilor, acompaniat de o sortare inteligentă a imaginilor reprezentative pentru fiecare secțiune.

Broșura Electroglobal

Broșura Electroglobal este una de referință care a impus stilul grafic propriu și altor materiale de comunicare.