Identitate și website Vitaessence

Client: Vitaessence
Servicii: identitate, design website design, design bannere online
Vezi websiteul

Clientul

Vitessence s-a născut din dorința de a oferi o gamă de produse cât mai potrivită pentru oamenii care aleg activ stilul de viață echilibrat.

Vitaessence identity

Brief

Cerința clientului pentru crearea identității și designul magazinului online a fost centrat în jurul ideii de hrană echilibrată, organică. Indicațiile aferente se rezumau la:

  1. paletă cromatica redusă (alb/negru + un accent);
  2. organic și echilibrat;
Vitaessence website

Procesul

După o documentare în cea ce privește brandurile similare de pe piață și o categorisire pozitivă și negativă din partea clientului în cea ce privește prezentarea vizuală a concurenței am trecut la propuneri pentru logo. Propunerile s-au transformat într-o dezvoltare organică împreună cu clientul pentru a găsi cea mai dorită forma pentru identitate.

Vitaessence website

Rezultatul

În urma procesului de creație ce s-a extins pe o perioadă mai lungă s-a concretizat identitatea actuală transpusă în materiale de birotică, design de magazin online și cîteva idei de comunicare online. Designul magazinului online subliniază simplitatea logolui și pune în evidență produsele. Numărul redus de culori, o paletă axată pe alb negru și accente de ciclamen oferă un spațiu curat în care atenția cade pe produsele puse la vânzare.

Vitaessence Social Media Banners

Alte proiecte

Cemacon Website Design

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.

Abberley Yachts Website Design

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare.